Ο Βενιζέλος προκάλεσε το επεισόδιο με τον Κασιδιάρη ισχυρίστηκε  το απόγευμα της Παρασκευής η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου, σχολιάζοντας όλα όσα διαδραματίστηκαν στη χθεσινή συνεδρίαση της προανακριτικής επιτροπής που διερευνά την υπόθεση για τη λίστα Λαγκάρντ.

Μιλώντας στην εκπομπή «ΣΚΑΙ 7», η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της επιτροπής  χαρακτήρισε «φασιστικές ,σεξιστκές και χυδαίες τις προκλήσεις του κου Βενιζέλου» και έκανε λόγο για «τεχνητή ένταση», κατηγορώντας παράλληλα τον πρόεδρο της προανακριτικής κο Μαρκογιαννάκη  και τους βουλευτές ΝΔ και Πασοκ που συμμετέχουν στην επιτροπή όπως ήθελαν να προστατεύσουν τον Βενιζέλο.

«Ο κος Μαρκογιαννάκης έκλεισε ραντεβού με τον Βενιζέλο, για να έρθει ο δεύτερος όποτε μπορεί στην προανακριτική» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε «ο κος Μαρκογιαννάκης θέλει να γίνεται η συνεδρίαση σαν εκκλησία με τον παππά να ψέλνει!!!»

Η κα Κωνσταντοπούλου τόνισε πως ο κος Βενιζέλος πρέπει να ελεγχθεί για ποινικές ευθύνες, διότι  όπως η ίδια είπε «κατείχε τη λίστα, την οποία είδε σε αντίθεση με αυτά που διαρρέουν από το γραφείο του πως ο κος Βενιζέλος δεν ποτέ δεν την είχε ανοίξει».

«Υπάρχει το στοιχείο ότι ο κος Βενιζέλος παρέλαβε εκτυπώσεις οι οποίες αγνοούνται. Ο Βενιζέλος κρατούσε κρυφά το στικάκι 15 μήνες» πρόσθεσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Η κα Κωνσταντοπούλου τόνισε πως έχει αλλάξει η στάση του κου Μαρκογιανάκη από τη στιγμή που όπως η ίδια είπε έγινε γνωστό πως «μέσα στη λίστα υπάρχουν πρόσωπα από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ», ενώ σε ερώτηση για το ποια είναι τα πρόσωπα αυτά η  βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεσμεύτηκε ότι όλα θα βγουν στη φορά μόλις η προανακριτική ολοκληρώσει τις διαδικασίες της.

«Όποιος ονειρεύεται να μας βάλει σε αναμορφωτήριο και να εμποδίσει τη διερεύνηση, κακώς το ονειρεύεται. Ότι δεν μας σκοτώνει μας ατσαλώνει» είπε χαρακτηριστικά η κα Κωνσταντοπούλου, στέλνοντας μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση πως η ίδια δεν πρόκειται με τίποτα να κάνει πίσω, όσες επιθέσεις , ύβρεις και απειλές και αν δέχεται.
Star.gr

0 Σχόλια