Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2016

Τέλος έθεσε στην ζωή του με το ίδιο του το όπλο ο αρχηγός της αστυνομίας στην επαρχία Χατάι στην νοτιοανατολική Τουρκία.

Posted by Θεοφύλακτος Ακρίτας  |  at  7:58 π.μ. No comments

Ο 39χρονος Αχμέτ Μπετσλί αρνήθηκε να παραδώσει το όπλο του στους αστυνομικούς που πήγαν να τον συλλάβουν - Κατηγορήθηκε ως οπαδός του ιεροκήρυκα Φετουλάχ Γκιουλέν 

Τέλος έθεσε στην ζωή του με το ίδιο του το όπλο ο αρχηγός της αστυνομίας στην επαρχία Χατάι στην νοτιοανατολική Τουρκία. Ο 39χρονος Αχμέτ Μπετσλί κατηγορήθηκε για σχέσεις με τους Γκιουλενιστές, τους υποστηρικτές του αυτοεξόριστου στην Πενσιλβάνια των ΗΠΑ, ιεροκήρυκα Φετουλάχ Γκιουλέν, τον οποίο ο Ερντογάν κατηγορεί ότι κρύβεται πίσω από το αποτυχημένο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου.

Στις 12:30 το πρωί της Τετάρτης (τοπική ώρα), αστυνομικοί επισκέφθηκαν το αρχηγείο της αστυνομίας στο Χατάι και εισέβαλαν στο δωμάτιο του Μπετσλί για να τον συλλάβουν ενώ είχαν ήδη συλλάβει δύο άλλους αστυνομικούς. Όταν ζήτησαν από τον αρχηγό της αστυνομίας να παραδώσει το όπλο του, εκείνος αρνήθηκε να συμμορφωθεί και έστρεψε το όπλο στο κεφάλι του.Ο 39χρονος άνδρας οδηγήθηκε αμέσως με ασθενοφόρο σε ιδιωτικό νοσοκομείο από τους αστυνομικούς που είχαν προσπαθήσει να τον συλλάβουν, αλλά υπέκυψε στα τραύματά του. Σύμφωνα με τα σχετικά δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου για το περιστατικό διενεργείται έρευνα.

Η τουρκική εφημερίδα Hurriyet αναφέρει ότι, μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα στην Τουρκία και τις επιχειρήσεις της αστυνομίας εναντίον των υποστηρικτών του Φετουλάχ Γκιουλέν, αρκετοί αστυνομικοί αυτοκτόνησαν ενώ ήταν υπό κράτηση.


ΠΗΓΗ

Θέματα:
Η Ελλάδα μέσα στους Αιώνες:

"Ήγγικεν η ώρα, ω Έλληνες, της ελευθερώσεως της πατρίδος μας! Το τέλος των τυράννων είναι αδελφοί μου πασίδηλον.".

Λάβε Ενημερώσεις

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ:

Σχετικά Άρθρα

0 σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top