Κυριακή, 20 Μαρτίου 2016

Τελικά παντού υπάρχουν άνθρωποι σε παράκρουση, όπως αυτοί που διαδηλώνουν κατά του Ντόναλντ Τράμπ στην Αμερική.

Posted by Θεοφύλακτος Ακρίτας  |  at  5:44 π.μ. No comments


Πολλές εκατοντάδες άνθρωποι διαδήλωσαν στη Νέα Υόρκη εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ, καταγγέλλοντας τον ρατσισμό και τη μισαλλοδοξία, που επιδεικνύει ο υποψήφιος για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ.
«Ντόναλντ Τραμπ, φύγε, ρατσιστή, σεξιστή, πολέμιε των ομοφυλοφίλων» φώναζαν οι διαδηλωτές που συγκεντρώθηκαν στο Κολόμπους Σάιρκλ, σε κοντινή απόσταση από τους ουρανοξύστες Τραμπ στη Νέα Υόρκη, υπό το βλέμμα ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων.
«Να απελάσετε τον Τραμπ», «να υψώσετε έναν τοίχο γύρω από τον Τραμπ» ήταν μερικά από τα συνθήματα που αναγράφονταν στα πανό των διαδηλωτών κάθε ηλικίας.
«Μην επιτρέψετε στη μισαλλοδοξία να επικρατήσει στο Σύνταγμά μας» διάβαζε επίσης κανείς, όπως επίσης «ανταλλάσσω τον Ντόναλντ Τραμπ για 25.000 πρόσφυγες».
«Οικοδομήστε γέφυρες, όχι τείχη» έγραφε επίσης στο πλακάτ που κρατούσε ένας διαδηλωτής.
Τη διαδήλωση οργάνωσε το "Cosmopolitan antifascists" με τη συμμετοχή πολλών τοπικών ομάδων, και στόχο να κινητοποιηθούν χιλιάδες πολίτες. Μεταξύ αυτών κάτοικοι της Νέας Υόρκης, που δεν κρύβουν την ανησυχία τους για την προεκλογική του «προέλαση» και ταυτόχρονα τη διχαστική ρητορική του δισεκατομμυριούχου

Θέματα:
Η Ελλάδα μέσα στους Αιώνες:

"Ήγγικεν η ώρα, ω Έλληνες, της ελευθερώσεως της πατρίδος μας! Το τέλος των τυράννων είναι αδελφοί μου πασίδηλον.".

Λάβε Ενημερώσεις

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ:

Σχετικά Άρθρα

0 σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top