Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2015

Ο Δήμαρχος της Κω ξέσπασε κατά της Τασίας: «Ανεύθυνη, ανύπαρκτη και κατ’ επίφαση υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, αποτελεί τον καταστροφέα της Κω».

Posted by Θεοφύλακτος Ακρίτας  |  at  10:12 π.μ.

Η «πολεμική» κατάσταση που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στην Κω λόγω των εγκλωβισμένων μεταναστών και της απουσίας της κυβέρνησης που αδυνατεί να δώσει λύση σε ένα πρόβλημα το οποίο δημιούργησε η ίδια - μέσω της αρμόδιας υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, Τασίας Χριστοδουλοπούλου, έχει φέρει την τοπική αυτοδιοίκηση στα όριά της.
Με ένα οργισμένο δελτίο Τύπου που εξέδωσε βάλλει κατά της κ. Χριστοδουλοπούλου τονίζοντας ότι η «ανεύθυνη, ανύπαρκτη και κατ’ επίφαση υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, αποτελεί τον καταστροφέα της Κω».
Στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο δήμος Κω, τονίζεται ότι η υπουργός «δημιούργησε μια υγειονομική βόμβα, στοιβάζοντας εκατοντάδες μετανάστες σε ένα ακατάλληλο και εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο. Τους άφησε χωρίς τροφή, υγειονομική παρακολούθηση και χωρίς να τηρούνται οι στοιχειώδεις κανόνες ασφάλειας. Απέφυγε ν’ αναλάβει την ευθύνη διαχείρισης του χώρου γιατί γνώριζε και γνωρίζει ότι αυτό ενέχει ποινικές ευθύνες. 

Θέματα:
Η Ελλάδα μέσα στους Αιώνες:

"Ήγγικεν η ώρα, ω Έλληνες, της ελευθερώσεως της πατρίδος μας! Το τέλος των τυράννων είναι αδελφοί μου πασίδηλον.".

Λάβε Ενημερώσεις

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ:

Σχετικά Άρθρα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top