Σάββατο, 20 Απριλίου 2013

Ν. Μιχαλολιάκος: «Μέλη του ΠΑΣΟΚ οι δράστες της επίθεσης στη Μανωλάδα»

Posted by Θεοφύλακτος Ακρίτας  |  at  10:56 π.μ. No comments


Ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκος ζήτησε να τεθεί εκτός νόμου το ΠΑΣΟΚ, κατά την ομιλία του στην Κ.Ο. του κόμματος καθώς, όπως υποστήριξε, αυτοί που πυροβόλησαν κατά των αλλοδαπών στη Μανωλάδα Ηλείας δεν ήταν μέλη της Χρυσής Αυγής αλλά του ΠΑΣΟΚ.

  Για τα θέματα της οικονομίας, ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής τάχθηκε υπέρ της επιστροφής στη δραχμή, αναφέροντας χαρακτηριστικά «επιστροφή στη δραχμή, στην εθνική μας μοναξιά για να βοηθήσουν οι Έλληνες τους Έλληνες».

  Μάλιστα υποστήριξε ότι δεν υπάρχει άλλη λύση από την μονομερή καταγγελία του μνημονίου και κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ πως «δεν μιλάει πλέον για κατάργηση του μνημονίου αλλά για αναστολή του».

  Παράλληλα άσκησε κριτική στην κυβέρνηση αλλά και προσωπικά στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά λέγοντας ότι «καταψήφισε το πρώτο μνημόνιο αλλά τώρα είναι μέγας υπέρμαχος του μνημονίου» για να συμπληρώσει «μα πού ζει αυτός ο άνθρωπος; Δεν βλέπει τα μαγαζιά και τις επιχειρήσεις που κλείνουν;».

  Στην ομιλία του ο κ. Μιχαλολιάκος υποστήριξε πως «η Χρυσή Αυγή δεν έχει καμία σχέση με τα υπόλοιπα κόμματα και αποκόμματα του πολιτικού κατεστημένου που διαλύονται» και τόνισε πως «στις εκλογές θα υπάρχει ψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής, θέλουν δεν θέλουν».

Σ  χετικά με την προανακριτική επιτροπή για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, υποστήριξε ότι δικαιώθηκε η θέση της Χρυσής Αυγής καθώς, όπως ανέφερε, «προέκυψαν βασικά στοιχεία ενοχής για τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Γιώργο Παπανδρέου» και κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι κάλυψε για δεύτερη φορά τον πρώην πρωθυπουργό όταν πρότειναν τη βίαιη προσαγωγή του.

  Τέλος κατηγόρησε τον Τύπο και κυρίως τους τηλεοπτικούς σταθμούς ότι αποκλείουν τη Χρυσή Αυγή από το πρόγραμμά τους. Όπως είπε «μέσα σε ένα χρόνο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής δεν έχει κληθεί ούτε μια φορά σε κανάλι πανελλήνιας εμβέλειας» και κατηγόρησε την ΕΡΤ πως «παίρνει κατεύθυνση από τα υπόγεια του Μαξίμου και της τρικομματικής κυβέρνησης και από την Ρεπούση εναντία στους έλληνες εθνικιστές».
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Η Ελλάδα μέσα στους Αιώνες:

"Ήγγικεν η ώρα, ω Έλληνες, της ελευθερώσεως της πατρίδος μας! Το τέλος των τυράννων είναι αδελφοί μου πασίδηλον.".

Λάβε Ενημερώσεις

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ:

Σχετικά Άρθρα

0 σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top