Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2015

Οι δήθεν Ανεξάρτητοι Έλληνες τώρα μιλούν για "δραχμόβιους". Καλύτερα δραχμόβιος παρά ΕΥΡΩΛΙΓΟΥΡΗΣ

Posted by Θεοφύλακτος Ακρίτας  |  at  10:08 π.μ.

 Να δοθεί απόψε κατά την ψηφοφορία στη Βουλή «η κατάλληλη απάντηση σε όλους τους δραχμόβιους» ζήτησε ο υφυπουργός στον Πρωθυπουργό για το Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου Τέρενς Κουίκ.
 Απαντώντας σε ερώτημα δημοσιογράφων στην είσοδο της Βουλής, παραδέχθηκε ότι πολλά από τα μέτρα που θα ψηφιστούν απόψε είναι δύσκολα. Σημείωσε όμως ότι κάποια άλλα είναι απαραίτητα για τον εξορθολογισμό του ελληνικού κράτους που πρέπει επιτέλους να γίνει.
 «Δεν μπορώ να μπω στη λογική εκείνων που ταυτίζονται με τη λογική του Σόιμπλε και του οποιουδήποτε άλλου μέσα στον ευρωπαϊκό χώρο που θέλουν να δουν την Ελλάδα εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, εκτός Ευρωζώνης, μια Ελλάδα διαλυμένη και σε πλήρη κατάρρευση» συμπλήρωσε.
 Μάλιστα, ζήτησε από όλους τους βουλευτές «να αντιληφθούν ότι δεν είναι δυνατόν η πατρίδα μας να παραδοθεί στα χέρια των δραχμόβιων που επιχειρούν αυτή τη στιγμή μέσα στην αίθουσα του Κοινοβουλίου να κάνουν το δικό τους "πάρτι"».
 «Ως ανυποχώρητος Ευρωπαϊστής και θέλοντας να ξαναδώ μια ισχυρή Πατρίδα, ζητώ να δοθεί απόψε η κατάλληλη απάντηση σε όλους αυτούς τους δραχμόβιους» κατέληξε. 

Θέματα:
Η Ελλάδα μέσα στους Αιώνες:

"Ήγγικεν η ώρα, ω Έλληνες, της ελευθερώσεως της πατρίδος μας! Το τέλος των τυράννων είναι αδελφοί μου πασίδηλον.".

Λάβε Ενημερώσεις

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ:

Σχετικά Άρθρα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top