Άφαντος εξακολουθεί να παραμένει ο 82χρονος ιερέας Εμμανουήλ Λαμπράκης, ο οποίος τα ξημερώματα της 4ης Ιουλίου ξεκίνησε, με τα πόδια, από το σπίτι του στη Γαρίπα με προορισμό το Αρκαλοχώρι για τα εγκαίνια μιας εκκλησίας. Η πρεσβυτέρα και τα παιδιά του αγωνιούν και καταβάλλουν τις δικές τους προσπάθειες παράλληλα με αυτές των Αρχών, για να βρεθεί ο δικός τους άνθρωπος. 
Ο πατήρ Εμμανουήλ ένας άνθρωπος ιδιαίτερα αγαπητός σε όλο το χωριό, έφυγε από τη Γαρίπα για να πάει στο Αρκαλοχώρι, ακολουθώντας έναν δρόμο τον οποίο γνώριζε καλά. Σύμφωνα με όσα λέει ο γιος του, φαίνεται να μην έχει σημειωθεί κάποιο ατύχημα στη διαδρομή.
Ο ιερέας αν και γνώριζε το δρόμο, ωστόσο φαίνεται να μην πήρε μαζί του κάποιο φακό, όπως είπε και ο γιος του και να κινήθηκε στο σκοτάδι με μοναδικό φωτισμό, αυτό του φεγγαριού. Η απόσταση από τη Γαρίπα στο Αρκαλοχώρι είναι περίπου 10 χιλιόμετρα και ο αγνοούμενος ηλικιωμένος ιερέας ήθελε να την κάνει την απόσταση αυτή με τα πόδια, καθώς συνήθιζε να περπατά γιατί του άρεσε.
press.gr.blogspot

0 Σχόλια