Τετάρτη, 16 Ιουλίου 2014

Πώς συνελήφθη ο Νίκος Μαζιώτης μετά από ένοπλη συμπλοκή στο Μοναστηράκι

Posted by Θεοφύλακτος Ακρίτας  |  at  3:49 π.μ. No comments


Στη σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη, προχώρησε η Αντιτρομοκρατική. Επιχείρησε να ληστέψει κοσμηματοπωλείο στο Μοναστηράκι. Ένας τραυματίας αστυνομικός
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο Νίκος Μαζιώτης εντοπίστηκε στο Μοναστηράκι, από μικτή ομάδα της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας και της Ομάδας ΔΙΑΣ, που έκαναν έρευνες στην περιοχή για τον συγκεκριμένο καταζητούμενο με αποτέλεσμα να γίνει ανταλλαγή πυροβολισμών.
Μια από τις σφαίρες χτύπησε αστυνομικό, ο οποίος όμως δεν έχει κάτι σοβαρό γιατί φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο, ενώ τραυματίστηκε ο Νίκος Μαζιώτης ο οποίος διακομίστηκε στον Ευαγγελισμό.
Το περιστατικό συνέβη στην οδό Μητροπόλεως, όπου ο καταζητούμενος τρομοκράτης μαζί με σύντροφό του επιχείρησαν να ληστέψουν τράπεζα. Ο Ν. Μαζιώτης φέρεται να έριξε και χειροβομβίδα, που δεν εξερράγη.
Σήμερα ήταν σε εξέλιξη αστυνομική επιχείρηση με το όνομα "Θησέας". Η περιοχή ήταν γεμάτη αστυνομικούς, κάτι που ο Ν. Μαζιώτης φαίνεται ότι δεν γνώριζε και έτσι έγινε αντιληπτός από αστυνομικούς.
Ο Νίκος Μαζιώτης είχε επικηρυχθεί με 1.000.000€, καθώς έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη 50 ετών. Κατηγορείται για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Επαναστατικός Αγώνας», της οποίας έχει αναλάβει την πολιτική ευθύνη. Φυγοδικούσε από τον Ιούλιο του 2012.
Στην ίδια μοίρα και η σύντροφός του Πόλα Ρούπα, η οποία επίσης έχει καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 50 ετών και 6 μηνών. Έχει κι εκείνη αναλάβει την πολιτική ευθύνη και φυγοδικεί επίσης από τον Ιούλιο του 2012.
Πηγή: www.news247.gr

Η Ελλάδα μέσα στους Αιώνες:

"Ήγγικεν η ώρα, ω Έλληνες, της ελευθερώσεως της πατρίδος μας! Το τέλος των τυράννων είναι αδελφοί μου πασίδηλον.".

Λάβε Ενημερώσεις

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ:

Σχετικά Άρθρα

0 σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top