Απορούν στην Γερμανία γιατί τους λέμε Ναζί. Απλούστατα γιατί Είναι, οσο και να προσπαθούν να ξεχάσουν το παρελθόν τους η φύση τους βγαίνει στην επιφάνεια, διότι είναι εγγόνια και απόγονοι των Ναζιστών και δεν αντέχουν την αλήθεια. Μιλάνε αυτοί και απορούν γιατί τους λέμε Ναζί, όταν δεν έχει αλλάξει τίποτα στη ζωή τους σε αντίθεση με εμάς που σε συνεργασία με τους ντόπιους προδότες, εφιάλτες, Νενέκους, έχουν επιβάλει την αυταρχική δυναστεία τους επάνω μας. Είναι Ναζί, Φασίστες, Δικτάτορες, Ούνοι, γότθοι βάρβαροι. Διαβάστε την είδηση:
"Με την απορία μένουν οι Γερμανοί πολίτες όταν μαθαίνουν πως γίνονται εκδηλώσεις διαμαρτυρίας σε άλλες χώρες – κυρίως σε αυτές που αντιμετωπίζουν κρίση χρέους – κατά της καγκελαρίου τους, Ανγκελα Μέρκελ.
Πιο συγκεκριμένα, καμία κατανόηση δεν δείχνει η πλειοψηφία των Γερμανών για την απεικόνιση της Μέρκελ ως Χίτλερ σε διαδηλώσεις στην Κύπρο, αλλά και για αντίστοιχες ενέργειες, σύμφωνα με τα αποτελέσματα δημοσκόπησης που πραγματοποιήθηκε από το γερμανικό περιοδικό Focus.

Το 56% των ερωτηθέντων δεν μπορεί να κατανοήσει την εχθρότητα που εκδηλώνεται σε σχέση με την κρίση στην Ευρωζώνη, ενώ το 40% δηλώνει ότι κατανοεί την κριτική εναντίον της Γερμανίας.

Ιδιαίτερα αυστηροί εμφανίζονται οι ψηφοφόροι των Χριστιανοδημοκρατών και των Χριστιανοκοινωνιστών, οι οποίοι εκφράζουν τη δυσφορία τους σε ποσοστό 60%, αλλά τα δύο τρίτα των ψηφοφόρων του κόμματος «Η Αριστερά»(Die Linke) δείχνουν κατανόηση για τις αντιγερμανικές εκδηλώσεις στις χώρες που πλήττονται από την κρίση. Newsbomb.gr"

0 Σχόλια