Σάββατο, 14 Νοεμβρίου 2015

«ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙ» ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΡΟ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΑΣΑΠΗΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ!

Posted by Θεοφύλακτος Ακρίτας  |  at  10:39 π.μ. No comments

Μεταξύ των 210.000 εξ’ Ανατολών απρόσκλητων επισκεπτών μας του Οκτωβρίου, ήταν –τουλάχιστον- ένας από τους ισλαμιστές δολοφόνους των Παρισίων, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του υπουργείου ΠΡΟ-ΠΟ:
«Σχετικά με την υπόθεση του Συριακού διαβατηρίου που βρέθηκε στον τόπο του τρομοκρατικού χτυπήματος. Ανακοινώνουμε ότι ο κάτοχος του διαβατηρίου, είχε περάσει από την Λέρο στις 3/10/2015 όπου και ταυτοποιήθηκε με βάση τους κανόνες της ΕΕ, όπως αυτοί αποφασίστηκαν στη Σύνοδο Κορυφής για το προσφυγικό ζήτημα…».
Πιο συγκεκριμένα, οι γαλλικές υπηρεσίες είχαν ζητήσει από τις ελληνικές να ελέγξουν αν έχουν περάσει από την χώρα μας δύο από τους δολοφόνους, που αιματοκύλισαν
το Stade de France. Τώρα, αναμένεται να εξακριβωθεί αν πέρασε από την… φιλόξενη χώρα μας και ο έτερος τρομοκράτης…
Σε κάθε περίπτωση, ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ της σφαγής των Παρισίων είναι η συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων, οι βρικόλακες του Περισσού, τα αριστερίστικα κοπρόσκυλα της αμερικανικής πρεσβείας και οι ΜΚΟ των «συμπαραστατών» και «αλληλέγγυων»!
(ΥΓ): Πόσοι ακόμα τζιχαντιστές τρομοκράτες έχουν μπει στην Ελλάδα και την Ευρώπη ολόκληρη, μέσω των διάτρητων ελληνικών συνόρων; Θα περιμένουμε την επόμενη σφαγή –που μπορεί κάλλιστα να γίνει στην Ελλάδα- για να το μάθουμε;

Θέματα:
Η Ελλάδα μέσα στους Αιώνες:

"Ήγγικεν η ώρα, ω Έλληνες, της ελευθερώσεως της πατρίδος μας! Το τέλος των τυράννων είναι αδελφοί μου πασίδηλον.".

Λάβε Ενημερώσεις

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ:

Σχετικά Άρθρα

0 σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top