Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2016

Το 2010 κέρδισε χρυσό μετάλλιο πριν λίγες ημέρες σκοτώθηκε καθώς Ηταν ηγετικό στέλεχος του ISIS

Posted by ΘΕΟΦΥΛΑΚΤΟΣ ΑΚΡΙΤΑΣ  |  at  9:54 μ.μ. No comments

Ο Τσαμουλβάρα Τσαμουλβαράεφ το 2010 κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πάλης – Το 2014 αποσύρθηκε από την ενεργό δράση και… εντάχθηκε στον ISIS αναλαμβάνοντας το να στρατολογεί νέους βομβιστές αυτοκτονίας για να βρει ο ίδιος το θάνατο από μία βόμβα
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Νταγκεστάν της Ρωσίας. Μία δύσκολη περιοχή με πολλές ιδιαιτερότητες… Η πάλη τον κέρδισε από μικρό, ωστόσο βλέποντας ότι με τη σημαία της Ρωσίας δεν είχε πολλά περιθώρια, αποφάσισε να αλλάξει υπηκοότητα και στα 22 του ο Τσαμουλβάρα Τσαμουλβαράεφ έγινε Αζέρος. Εξάλλου στο Νταγκεστάν (που είναι κυρίως Μουσουλμάνοι) δεν τρέφουν και ιδιαίτερα φιλικά αισθήματα για τους Ρώσους.
Η επιλογή του αποδείχθηκε σοφή καθώς άρχισε να κατακτά μετάλλια (χάλκινος το 2007, αργυρός το 2008) φτάνοντας το 2010 στην κορυφή της Ευρώπης. Πριν από δύο χρόνια όμως εντελώς ξαφνικά «εξαφανίστηκε» από τον κόσμο της πάλης και λίγους μήνες αργότερα αποκαλύφθηκε ότι πλέον ήταν μέλος του ISIS.
O Τσαμουλβαράεφ εξελίχθηκε γρήγορα σε εκλεκτό στέλεχος των τζιχανιστών, έχοντας ως βασικό έργο την στρατολόγηση νέων βομβιστών αυτοκτονίας. Μάλιστα λέγεται ότι αυτός είχε «επιλέξει» την Ντιάνα Ραμαζάνοβα, την έγκυο έφηβη, η οποία ανατινάχθηκε πέρσι στην Κωνσταντινούπολη.
Ο πρώην παλαιστής ξεκίνησε τη δράση του από τον Καύκασο αλλά τους τελευταίους μήνες είχε βρεθεί σε Σαουδική Αραβία, Συρία και τελευταίος του προορισμός ήταν το Ιράκ, ωστόσο έξω από τη Μοσούλη το αυτοκίνητο που επέβαινε αυτός κι άλλα τρία μέλη του ISIS δέχθηκε επίθεση από drone με αποτέλεσμα να σκοτωθούν ακαριαία όλοι.

Θέματα:
Η Ελλάδα μέσα στους Αιώνες:

"Ήγγικεν η ώρα, ω Έλληνες, της ελευθερώσεως της πατρίδος μας! Το τέλος των τυράννων είναι αδελφοί μου πασίδηλον.".

Λάβε Ενημερώσεις

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ:

Σχετικά Άρθρα

0 σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top