Καλά πληροφορημένες πηγές ασφαλείας, αποκάλυψαν ότι οι ιρακινές αστυνομικές δυνάμεις, εντόπισαν και συνέλαβαν έξι τρομοκράτες του ‘ισλαμικού κράτους’ στην πόλη Φαλούτζα, που είχαν μεταμφιεσθεί σε γυναίκες.
«Η ιρακινή αστυνομία συνέλαβε έξι τρομοκράτες του Daesh που φορούσαν γυναικεία ρούχα και προσπαθούσαν να εγκαταλείψουν την πόλη Φαλούτζα», ανέφεραν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης στην αραβική γλώσσα, επικαλούμενα απροσδιόριστη πηγή των υπηρεσιών ασφαλείας.
Η ιρακινή πηγή ασφαλείας ανακοίνωσε, επίσης, ότι οι αστυνομικές δυνάμεις ανακάλυψαν φορέματα γυναικών σε μια βάση των τρομοκρατών στην πόλη.
«Χρησιμοποίησαν φορέματα γυναικών  και καλλυντικά ‘make up’ για να εγκαταλείψουν την πόλη Φαλούτζα», πρόσθεσε η πηγή.
Την Κυριακή, ανώτερος διοικητής των λαϊκών δυνάμεων, δήλωσε ότι οι τρομοκράτες του Daeshμεταμφιέζονται σε απλούς ανθρώπους στο βόρειο τμήμα της επαρχίας Σαλαχουτίν, καθώς οι ιρακινές δυνάμεις είχαν κάνει σημαντική πρόοδο στην περιοχή.
«Οι τρομοκράτες του Daesh έχουν χάσει εντελώς το ηθικό τους και μεταμφιέζονται για να μην εντοπίζονται από τις ιρακινές δυνάμεις ασφαλείας», έγραψε η αραβόφωνη «Sumeria News».
Ανέφερε ακόμη ότι οι διοικητές του Daesh έχουν χάσει το ηθικό τους, επειδή οι δυνάμεις τους έχουν εγκαταλείψει τα πεδία των μαχών.

0 Σχόλια