Τρίτη, 9 Σεπτεμβρίου 2014

Ένας Ιεράρχης προσπαθεί να υψώσει πάλι την Εκκλησία στα μάτια και την συνείδηση του λαού.

Posted by Θεοφύλακτος Ακρίτας  |  at  12:47 μ.μ. No comments

Παρακολουθήστε την συγκλονιστική ομιλία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Κορίνθου Διονύσιουγια το λεγόμενο "αντιρατσιστικό" νομοσχέδιο, κατά τον εορτασμό της Παναγιάς της Γιάτρισσας στο Λουτράκι.
Στην ομιλία του ο Μητροπολίτης Διονύσιος “ξεσπάθωσε” εναντίον όσων θέλουν να διαλύσουν την ορθόδοξη πίστη και το ελληνικό κράτος, ενώ αναφέρθηκε στα όσα συμβαίνουν στις μουσουλμανικές χώρες που αφανίζουν τον ορθόδοξο λαό και απειλούν με τις πράξεις τους όλα τα άλλα αλλόθρησκα έθνη.
"Εμείς όταν μιλάμε και λέμε, γιατί μας σφάζετε; Θα είμαστε και ρατσιστές; Θα είμαστε και φονταμενταλιστές; Τι θα είμαστε;" ανέφερε μεταξύ άλλων. Σε άλλο σημείο ο Μητροπολίτης Κορίνθου τόνισε: "Που θα πάμε τελικά όλοι εμείς; Αυτό δεν είναι κήρυγμα μίσους αλλά είναι κήρυγμα προβληματισμού."
Υπενθύμισε ότι πριν από 90 χρόνια, αυτοί μας έδιωξαν από τις πατρογονικές μας εστίες μέσω του «συνωστισμού», ανήμερα της Παναγίας, έκλεισαν τα μοναστήρια και οδηγήθηκε 1.000.000 ορθόδοξος ελληνικός λαός στην προσφυγιά.

Κλείνοντας είπε χαρακτηριστικά "Σήμερα αυτοί φεύγουν από την Συρία, την Αίγυπτο, την Αντιόχεια, την  Νιγηρία, το Πακιστάν, τι Μπαγκλαντές και έρχονται στην Ελλάδα για να τους σώσουμε… και αφού τους σώσουμε… εν τέλει να μας πουν περαστικά σας" δείχνοντας παράλληλα με το χέρι του τι ακριβώς εννοεί… 
Πηγή

Θέματα:
Η Ελλάδα μέσα στους Αιώνες:

"Ήγγικεν η ώρα, ω Έλληνες, της ελευθερώσεως της πατρίδος μας! Το τέλος των τυράννων είναι αδελφοί μου πασίδηλον.".

Λάβε Ενημερώσεις

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ:

Σχετικά Άρθρα

0 σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top