Το 91% (!!!) άγγιξε η αύξηση των περιστατικών «αντισημιτικού» χαρακτήρα στη Γαλλία, τους πρώτους μήνες του 2014, όπως εκτιμούν οι εκπρόσωποι της μεγαλύτερης εβραϊκής κοινότητας στην Ευρώπη, με 600.000 μέλη.

Το Συμβούλιο των Εβραϊκών Οργανώσεων της Γαλλίας (Crif) έκανε λόγο για “μαζικό φαινόμενο”, όταν σχολίασε τον αριθμό των περιστατικών και απειλών με «αντισημιτικό» χαρακτήρα τα οποία καταγράφθηκαν μεταξύ της 1ης Ιανουαρίου και της 31ης Ιουλίου.

Πεντακόσια είκοσι επτά περιστατικά (ενέργειες ή απειλές) «αντισημιτικού» χαρακτήρα καταγράφθηκαν από την 1η Ιανουαρίου έως την 31η Ιουλίου 2014, έναντι 276 τους πρώτους επτά μήνες του 2013, διευκρίνισε το συμβούλιο, επικαλούμενο τα στατιστικά στοιχεία που έδωσε η Υπηρεσία Προστασίας της εβραϊκής κοινότητας (SPCJ) όπως τα υπολόγισε βάση των δεδομένων που δημοσίευσε το υπουργείο Εσωτερικών της Γαλλίας.

Πρόκειται για περιστατικά βίας (βιαιοπραγίες, επιθέσεις ή απόπειρες επιθέσεων, εμπρησμοί, φθορές και βανδαλισμοί) καθώς και απειλές (λεκτικές απειλές, κινήσεις, φυλλάδια, μηνύματα του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, συνθημάτων σε τοίχους, κ.α.).

Και βέβαια, δεν είναι μυστικό ότι οι περισσότερες απ’ αυτές τις ενέργειες κατά των εβραίων της Γαλλίας διαπράττονται –σύμφωνα με δήλωση στο Γαλλικό Πρακτορείο του προέδρου του Συνδέσμου εναντίον του Ρατσισμού και του Αντισημιτισμού (Licra), Αλέν Γιακουμποβίτς- «στα προάστια από νέους που προέρχονται από την αραβομουσουλμανική κοινότητα». Ωστόσο, ο Γιακουμποβίτς προσέθεσε ότι οι δράστες παίζουν το παιχνίδι της… Λεπέν. Το είπε προφανώς γιατί η Λεπέν είπε την αλήθεια, δηλαδή ότι «η αραβοϊσραηλινή σύγκρουση έχει μεταφερθεί στο γαλλικό έδαφος».

Εν τέλει, αυτά είναι τα αποτελέσματα των «πολυεθνικών», «πολυφυλετικών» και «πολυπολιτισμικών» κοινωνιών, των οποίων υπεραμύνονται με πάθος οι διεθνείς σιωνιστές!  ethnikismos.net

0 Σχόλια