Παρασκευή, 12 Σεπτεμβρίου 2014

Κόνιτσα: Στα χέρια της αλβανικής αστυνομίας ιερόσυλοι που έκλεβαν ναούς

Posted by Θεοφύλακτος Ακρίτας  |  at  8:58 π.μ. No comments

Οι δύο απο τους τρείς δράστες των κλοπών που σημειώθηκαν σε μοναστήρι και εκκλησία στο χωριό Μόλιστα και Γανναδιό Κόνιτσας συνελήφθησαν σήμερα το μεσημέρι σε αλβανικό έδαφος και ταυτοποιήθηκαν με τις ανάλογες διαδικασίες, μετά απο κινητοποίηση και της αλβανικής αστυνομίας που ήταν ενήμερη για την επιχείρηση που είχε στηθεί τα τελευταία 24ωρα στην ευρύτερη περιοχή της Κόνιτσας για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Ο ένας μάλιστα αναγνωρίστηκε απο κάτοικο των χωριών που είχαν δράσει οι αλλοδαποί αλβανικής υπηκοότητας. Να σημειωθεί πως εντοπίστηκαν πεζοί ενώ το αυτοκίνητο που είχαν κλέψει βρέθηκε εγκαταλελειμμένο σε ελληνικό έδαφος.

Οι δράστες έχοντας αντιληφθεί την μεγάλη αστυνομική κινητοποίηση αφού εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο άλλαξαν και ρούχα προκειμένου να περάσουν στη χώρα τους.

Σημειώνεται πως τα κλοπιμαία αναζητούνται απο την ΕΛ.ΑΣ και θεωρείται πολύ πιθανό κάπου να τα εγκατέλειψαν ή να τα έκρυψαν Η επίσημη καταγραφή τους θα έχει ολοκληρωθεί εως αύριο.

Οι συλληφθέντες μεταφέρθηκαν μετά τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους στο τελωνείο της Μέρτζιανης. Η αλβανική όμως πλευρά αρνείται την εκδοσή τους στην Ελλάδα κάτι που έχει ζητηθεί απο την ΕΛ.ΑΣ καθώς και τη δημοσιοποίηση των ονομάτων τους .

Μετά απο αυτή την εξέλιξη έχει ζητηθεί η συνδρομή της Ιντερπόλ και το πιο πιθανό είναι η Ιντερπολ να δώσει το "πράσινο φως "για τη δημοσιοποίηση των ονομάτων τους.

Πηγή: epirus-tv-news.blogspot.gr

Η Ελλάδα μέσα στους Αιώνες:

"Ήγγικεν η ώρα, ω Έλληνες, της ελευθερώσεως της πατρίδος μας! Το τέλος των τυράννων είναι αδελφοί μου πασίδηλον.".

Λάβε Ενημερώσεις

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ:

Σχετικά Άρθρα

0 σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top