Σάββατο, 6 Απριλίου 2013

Για να μην ξεχνάμε ποτέ τι οι Γερμανοί σκέφτονται για εμάς

Posted by Θεοφύλακτος Ακρίτας  |  at  11:38 π.μ. No comments

Για να μην ξεχνάμε ότι οι Γερμανοί είναι εχθροί μας και δεν έχουν ΚΑΜΙΑ αλληλεγγύη προς εμάς, αλλά μόνο κριτική στάση απέναντι μας και διάθεση συκοφαντίας. Διαβάσουμε απο την Bild του 2010:

Προκλητική επιστολή απευθύνει στον Έλληνα πρωθυπουργό, ρίχνοντας «λάδι στη φωτιά», η γερμανική εφημερίδα Bild την ημέρα της επίσκεψής του στο Βερολίνο, οξύνοντας περισσότερο την αντιπαράθεση για την οικονομική στήριξη της Ελλάδας…
Η γερμανική εφημερίδα των 12 εκατ. αναγνωστών την ημέρα απευθυνόμενη στον τον κ. Παπανδρέου αναφέρει:
«Είστε στη Γερμανία, μία χώρα πολύ διαφορετική από τη δική σας».
«Εδώ κανείς δεν πληρώνει χιλιάδες ευρώ σε «φιλοδωρήματα» (φακελάκια) για να εξασφαλίσει ένα κρεβάτι στο νοσοκομείο. Και η Γερμανία έχει υψηλά χρέη αλλά πληρώνουμε τα οφειλόμενα, γιατί ξυπνάμε νωρίς το πρωί και εργαζόμαστε όλη την ημέρα».
Υπενθυμίζει επίσης στους Ελληνες ότι οι τουρίστες αφήνουν «ένα σωρό λεφτά» στην Ελλάδα, ενώ δεν παραλείπει να επισημάνει ότι ο προπονητής που έφερε τους Ελληνες στην κατάκτηση του Euro το 2004 (ο Οτο Ρεχάγκελ) ήταν Γερμανός.
«Θέλουμε να είμαστε φίλοι των Ελλήνων», καταλήγει η Bild, «γι αυτό έχουμε δώσει για τη χώρα σας 50 δισ. ευρώ από την είσοδο σας στην Ε.Ε.». «Όμως φιλία σημαίνει επίσης ότι λέμε και την αλήθεια»
Η γερμανική εφημερίδα συνοδεύει την ανοικτή επιστολή με ένα γραμματόσημο με την ένδειξη «σε περίπτωση που θέλετε να απαντήσετε, δε χρειάζετε να ξοδέψετε χρήματα»…
Πηγή:http://eu.greekreporter.gr

Η Ελλάδα μέσα στους Αιώνες:

"Ήγγικεν η ώρα, ω Έλληνες, της ελευθερώσεως της πατρίδος μας! Το τέλος των τυράννων είναι αδελφοί μου πασίδηλον.".

Λάβε Ενημερώσεις

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ:

Σχετικά Άρθρα

0 σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top