Κυριακή, 14 Απριλίου 2013

Θέλοντας να γκρεμίσουν τις γέφυρες επιστροφής σε εθνικό νόμισμα, πουλάνε τα αποθέματα χρυσού. Ας μην τους επιτρέψουμε να υποθηκεύσουν στους αιώνες των αιώνων το μέλλον της Πατρίδας

Posted by Θεοφύλακτος Ακρίτας  |  at  2:57 π.μ. No comments


Αυτός που προεκλογικά χλεύαζε την ιδέα προπώλησης φυσικού αερίου, ότι δήθεν ανήκει στις επόμενες γενεές, τώρα πωλεί τα αποθέματα χρυσού. Πωλεί και τις εταιρείες κοινής ωφελείας!

Αυτοί που με τους αγγλοτούρκους μεθοδεύουν την επαναφορά του σχεδίου Ανάν , επιδιώκουν να ανακόψουν κάθε δίοδο διαφυγής από την παγίδα που μας έστησαν με τους γερμανούς!

Μην τους εμπιστεύεσθε! Είναι ενεργούμενα των ξένων!

…..άλλο €0,4 δις αναμένεται να εξασφαλιστεί από την πώληση των αποθεμάτων χρυσού της Κεντρικής Τράπεζας. Σύμφωνα με τον κ. Νεοφύτου, η ΚΤ έχει στη διάθεσή της 446,000 ουγγιές χρυσού, η οποία στη βάση τη σημερινή τους αγοραία αξία  ($1.560) εκτιμάται γύρω στα €530 εκ. Όπως ανέφερε ο κ. Νεοφύτου, στο κράτος ανήκει το 80% των αποθεμάτων χρυσού, που είναι περίπου 425εκ. Σύμφωνα με τον κ. Νεοφύτου, στο έγγραφο επίσης σημειώνεται ότι θα εξασφαλιστεί €1,4 δις από ιδιωτικοποιήσεις. Συγκριμένα, υπολογίζονται έσοδα ύψους €500 εκ μέχρι το τέλος του 2015, ακόμα €500 εκ το 2016 και επιπρόσθετα €400 εκ από εκεί και πέρα…….

Θέματα:
Η Ελλάδα μέσα στους Αιώνες:

"Ήγγικεν η ώρα, ω Έλληνες, της ελευθερώσεως της πατρίδος μας! Το τέλος των τυράννων είναι αδελφοί μου πασίδηλον.".

Λάβε Ενημερώσεις

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ:

Σχετικά Άρθρα

0 σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top