Χαρακτηριστικό, είναι το απόσπασμα όπου οι Ρώσοι παρομοιάζουν το «κούρεμα» με την πτώση της Σοβιετικής Ένωσης, όταν και οι ίδιοι βίωσαν τη «μεγάλη κλοπή», όπως λένε.

Ένα δημοφιλές συγκρότημα στη Ρωσία εμπνεύστηκε από τις εξελίξεις στην Κύπρο και έγραψε ένα τραγούδι για την Κύπρο, που έγινε αμέσως επιτυχία.

Οι USB (United Sexy Boys), είναι ένα εναλλακτικό συγκρότημα της ραπ μουσικής, που στο τραγούδι τους που τιτλοφορείται «Ω Κύπρος», μιλούν για τους Ρώσους που είχαν φέρει τα λεφτά τους στην Κύπρο, αλλά τα έχασαν λόγω «κουρέματος».

Μέσα από το καυστικό τους χιούμορ οι νεαροί, περιγράφουν την άποψη που έχει ο μέσος Ρώσος για την κατάσταση στην Κύπρο. Το βίντεο κλιπ παρουσιάζει τα μέλη της μπάντας να μπαίνουν μέσα σε ένα αυτοκίνητο για να έρθουν στην Κύπρο, για να πάρουν τα λεφτά τους πίσω.

Στους στίχους, στους οποίους εκφράζουν την οργή και την απογοήτευσή τους, «κατηγορούν» τους Κύπριους, που άφησαν άλλους να τους ξεγελάσουν και να τους πάρουν με τη βία τα λεφτά τους. Μάλιστα, σε ένα σημείο η ραπ «παντρεύεται» με το συρτάκι και οι καλλιτέχνες εκτοξεύουν και δήθεν απειλές – με χιουμοριστικό ύφος.
NewsIt.gr

0 Σχόλια