Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2015

ΣτηνΤουρκία το Κέντρο Εκπαιδεύσεως Τζιχαντιστών Αυτοκτονίας!

Posted by Θεοφύλακτος Ακρίτας  |  at  11:04 π.μ. No comments

Ενώ ο Τούρκος πρόεδρος, Ταγίπ Ερντογάν, καυχήθηκε στην διάσκεψη της G-20 ότι η χώρα του σηκώνει το μεγαλύτερο βάρος του πολέμου κατά του ISIS, η τουρκική εφημερίδα Cumhürriyet αποκαλύπτει από μια αποκλειστική συνέντευξη ενός ανωτάτου Διοικητού των Τζιχαντιστών που πρόσφατα αυτομόλησε, ότι στην πόλη Kilis της Τουρκίας, κοντά στα σύνορα με την Συρία, υπάρχει το μεγαλύτερο κέντρο ισλαμικής θεωρητικής κατάρτισης των Τζιχαντιστών στον ιερό πόλεμο, Τζιχαντ.
Όπως αναφέρεται στο τουρκικό δημοσίευμα, στην συνοριακή με την Συρία πόλη του Kilis λειτουργούν δυο τζαμιά τα οποία είναι κέντρα θρησκευτικής κατάρτισης των Τζιχαντιστών στον ιερό πόλεμο Τζιχαντ, ενώ τους Τζιχαντιστές ενισχύουν και υποστηρίζουν οι ίδιες οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες.
Σύμφωνα με την Cumhürriyet, η Τουρκία στήριξε τους Τζιχαντιστές στην πολιορκία του Κομπανί στην Συρία όπου οι Κούρδοι πολέμησαν εναντίον τους και τελικά κατάφεραν να αποτρέψουν την πτώση αυτής της στρατηγικής σημασίας πόλη στο Ισλαμικό Χαλιφάτο.
Η έδρα των μυστικών υπηρεσιών των Τζιχαντιστών στην Συρία βρίσκεται στην πόλη El Bab, και από εκεί υπάρχει άμεση γραμμή επικοινωνίας με τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες και ανταλλαγή πληροφοριών καθώς η Τουρκία έχει στηρίξει ουσιαστικά τις επιχειρήσεις των Τζιχαντιστών εναντίον των Κούρδων της Συρίας. Μάλιστα όπως αναφέρεται, η μυστική υπηρεσία των Τζιχαντιστών στην πραγματικότητα λειτουργεί υπό τις εντολές των Τούρκων.Kilis-yol-haritas-726
Οι Τζιχαντιστές, όπως αποκαλύπτει το δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας, έχουν πλήρη ιατρική περίθαλψη στην Τουρκία όπου διατηρούν πολλά κέντρα και εστίες οπαδών τους, ενώ συχνά τουρκικά ασθενοφόρα περνούν τα σύνορα και παραλαμβάνουν τραυματίες Τζιχαντιστές για να τους μεταφέρουν στα τουρκικά νοσοκομεία, ειδικά στο νοσοκομείο της τουρκικής πόλης Ούρφας για περίθαλψη.
Οι Τζιχαντιστές όταν κουράζονται από τις μάχες περνούν τις… «διακοπές» τους σε «εδικά κέντρα» μέσα στην Τουρκία.mit
Το κέντρο των Τζιχαντιστών στο Kilis μεσολάβησε για την απελευθέρωση του Τούρκου προξένου στην Μοσούλη του Ιράκ που έπεσε στα χέρια των Τζιχαντιστών όταν καταλήφθηκε η πόλη από του Ισλαμικό Χαλιφάτο και σαν αντάλλαγμα οι Τούρκοι απελευθέρωσαν ένα σημαντικό αριθμό από Τζιχαντιστές που κρατούνταν για ποινικές υποθέσεις στη Τουρκία.
Το πραγματικά εντυπωσιακό και αποκλειστικό αυτό τουρκικό δημοσίευμα δείχνει την μεγάλη υποκρισία του Ερντογάν, αλλά και όλων τον όψιμων δυτικών συνομιλητών του για την αντιμετώπιση αυτού του ισλαμικού τέρατος, σε όλο της το μεγαλείο!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

Θέματα: ,
Η Ελλάδα μέσα στους Αιώνες:

"Ήγγικεν η ώρα, ω Έλληνες, της ελευθερώσεως της πατρίδος μας! Το τέλος των τυράννων είναι αδελφοί μου πασίδηλον.".

Λάβε Ενημερώσεις

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ:

Σχετικά Άρθρα

0 σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top