Ο αξιότιμος κύριος Ψαράς "δημοσιογράφος" της Εφημερίδας των Συντακτών και  του Ιού, μέσα στα καθήκοντα του να αποκαλύπτει την αλήθεια κατέδωσε ως γνήσιος απόγονος των Νενέκων και Γασμούλων που υπήρχαν στην χώρα μας τη Χρυσή Αυγή ως εγκληματική οργάνωση και κατέθεσε στις δικαστικές αρχές και το δήθεν καταστατικό της Χρυσής Αυγής το οποίο αποδείχτηκε ότι ήταν άλλο απο αυτό που είχε καταθέσει η ΧΑ για να ξεκινήσει την λειτουργία της ως ΝΟΜΙΜΟ πολιτικό κόμμα.
Διαβάσουμε από την ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής τι λένε γι αυτόν τον πολύ αξιότιμο κύριο ο συνάδελφος του δημοσιογράφος Παπαδόπουλος-Τετράδης για τα έργα και τις ημέρες του:
"Στην «Ελευθεροτυπία» της Δευτέρας υπάρχει το εξής σχόλιο, το οποίο γράφει ο δημοσιογράφος Γ. Παπαδόπουλος - Τετράδης και το υπογράφει με το ψευδώνυμο «Ο καιρός»:
«Στη λεγόμενη Εφημερίδα των Συντακτών χτες ο Δημήτρης Ψαρράς μου κάνει την τιμή να με κατονομάζει μαζί με τον Τάκη Φωτόπουλο και τον Γ. Δελαστίκ ως σχολιογράφο, που το 2001 (!) η εφημερίδα «Χρυσή Αυγή» επαίνεσε για ένα από τα σχόλιά μου στον «Καιρό».
Είναι τιμή μου να συγκαταλέγομαι μεταξύ αναμφισβήτητων αγωνιστών στα πυρά ενός ανθρώπου, που η αρθρογραφία του ήταν μονίμως υπέρ των ΝΑΤΟϊκών και ευρωπαϊκών βομβαρδισμών στη Γιουγκοσλαβία, τη Λιβύη, στον κακό Σαντάμ Χουσείν και οπουδήποτε επενέβη το αμερικανικό συμφέρον.
Επίσης, υπέρ της λεγόμενης Δημοκρατίας της Μακεδονίας, του Σχεδίου Ανάν, της Ρεπούση και οπουδήποτε υπήρχε αποδεδειγμένο αμερικανικό και ευρωπαϊκό συμφέρον, σε βάρος της Ελλάδας.
Και λυπάμαι, αλλά δεν ήμουν ποτέ αναγνώστης της «Χρυσής Αυγής», όπως ήταν ο Δημήτρης Ψαρράς».
Πρόκειται, όπως καταλάβατε, για μια απάντηση στον κατά επάγγελμα «παρακολουθητή»  της  ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ  Δημήτρη Ψαρρά.  Οι νύξεις του Παπαδόπουλου  εναντίον του Ψαρρά για τις θέσεις του στα εθνικά θέματα και την διεθνή επικαιρότητα, όπου ευθέως τον θεωρεί ως ΗΠΑνθρωπο, αποδεικνύουν και τους λόγους για τους οποίους ο φανατικός αυτός ανθέλληνας πολεμά την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.  Ένας  εκφραστής – απομεινάρι ενός κατάπτυστου κομμουνιστικού παρελθόντος, ένας τύπος που όλες του οι θέσεις βρίσκονται εναντίον των Εθνικών Συμφερόντων, ένας «ματάκιας» της δημοσιογραφίας που ηδονίζεται να «φακελώνει» την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι απολύτως λογικό να φέρεται μ΄αυτόν τον τρόπο.
Επαναλαμβάνουμε, για μια ακόμη φορά, ότι δεν επιθυμούμε κανέναν διάλογο με τον Ψαρρά, αλλά και τους ομοίους του. Διάλογο κάνουμε όταν σεβόμαστε κάποιον και όταν θέλουμε να τον πείσουμε για την ορθότητα των θέσεών μας. Τον τυπάκο αυτόν ούτε τον σεβόμαστε, ούτε θέλουμε να τον πείσουμε για το οτιδήποτε. Είναι ένας συνειδητός αντεθνικιστής, άρα δεν έχουμε καθόλου χρόνο για χάσιμο ασχολούμενοι μαζί του, εκτός από τις περιπτώσεις όπου επαναλαμβάνεται το μίσος και η απέχθειά του για τα Εθνικά Συμφέροντα.
ΓΙΩΡΓΟΣ  ΜΑΣΤΟΡΑΣ

0 Σχόλια