Οι συλληφθέντες αποτελούν μέλη ευρύτερου κυκλώματος διακίνησης κοκαΐνης από χώρες της Λατινικής Αμερικής προς τη χώρα μας

Συνελήφθησαν το απόγευμα της Κυριακής, από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», ένας 24χρονος άνδρας και μία 27χρονη γυναίκα από την Βραζιλία, για εισαγωγή στην Ελληνική Επικράτεια ποσότητας κοκαΐνης.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής, στο πλαίσιο στοχευόμενων ελέγχων για την αποτροπή εισαγωγής ναρκωτικών ουσιών στην Ελληνική Επικράτεια, εντόπισαν και συνέλαβαν τους ανωτέρω, οι οποίοι αφίχθησαν αεροπορικώς στη χώρα μας, προερχόμενοι από το Σάο Πάολο Βραζιλίας μέσω Ζυρίχης.
Συγκεκριμένα οι δράστες μετέφεραν ποσότητα κοκαΐνης, δια της μεθόδου της καταπόσεως, μέσα σε 212 αυτοσχέδιες συσκευασίες, συνολικού βάρους 2.240 γραμμαρίων.
Από την αστυνομική έρευνα, διαπιστώθηκε ότι οι δράστες αποτελούν μέλη ευρύτερου κυκλώματος διακίνησης κοκαΐνης, από χώρες της Λατινικής Αμερικής προς τη χώρα μας. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τους παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

0 Σχόλια