Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2016

Η ανακοίνωση των Ομολογιούχων,"Έκλεψε τις ψήφους μαςο Συριζα και μετά κάθισε στις υπουργικές καρέκλες, Μετά τις εκλογές ούτε φωνή ούτε ακρόαση

Posted by ΘΕΟΦΥΛΑΚΤΟΣ ΑΚΡΙΤΑΣ  |  at  11:47 π.μ. No comments

Καταγγελία εναντίον και του ΣΥΡΙΖΑ, ότι πούλησε κι αυτός τον αγώνα τους, κάνουν οι ομολογιούχοι, οι οποίοι την Δευτέρα 31 Οκτωβρίου καλούν σε ανοιχτή συγκέντρωση έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την κοροϊδία που τους γίνεται και από τη νυν κυβέρνηση.
Η ανακοίνωση τους έχει ως εξής:
«Φίλοι Ομολογιούχοι​, πέρασαν πάνω από 4 χρόνια που ο Βενιζέλος υπέγραψε την καταδίκη μας και μας έκλεψε τις οικονομίες μας. Τα δικαστήρια θεώρησαν ότι το «δημόσιο συμφέρον» είναι πάνω από τα ατομικά δικαιώματα και δικαιολόγησαν την κλοπή.... Η ιστορία του Ρομπέν των δασών επαναλαμβάνεται με Ρομπέν το Βενιζέλο !!!
Ο ΣΥΡΙΖΑ, ως αντιπολίτευση, στάθηκε στο πλευρό μας και κατέθεσε νομισχέδιο. Εμείς το πιστέψαμε και στηρίξαμε το ΣΥΡΙΖΑ γιατί ελπίζαμε στην αναγνώριση και αποκατάσταση της αδικίας.
Μετά τις εκλογές ούτε φωνή ούτε ακρόαση. ​​Ο Αλεξιάδης είπε από το βήμα της βουλής ότι θα μας συναντήσει μετά την ολοκλήρωση της προηγούμενης αξιολόγησης. Μετά χάθηκε... Ο Τσακαλώτος είναι χαμένος. Ο Σταθάκης ούτε μας ξέρει.
Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕ!
Έκλεψε τις ψήφους μας και μετά κάθισε στις υπουργικές καρέκλες ζητώντας με θράσος στους πολίτες να τον εμπιστευτούν και να επιστρέψουν πίσω και τις καταθέσεις τους!!!
Αν δεν αποκατασταθούν οι ομολογιούχοι που εμπιστεύτηκαν στο κράτος τις οικονομίες τους, κανένας πολίτης δεν θα τους ξαναεμπιστευτεί.
Καλούμε την Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016, στις 10πμ να γιορτάσουμε την Παγκόσμια Ημέρα Αποταμίευσης, σε ανοιχτή συγκέντρωση όλων των ομολογιούχων έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ με το αίτημα και την απαίτηση να γίνει άμεσα συνάντηση του Συλλόγου με το Οικονομικό Υπουργείο.
Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια.Εκπρόσωποι θα επιδώσουν ψήφισμα στο Γραμματέα του κόμματος και ανοιχτή επιστολή προς τον Πρωθυπουργό και τον Υπουργό Οικονομικών».

Θέματα:
Η Ελλάδα μέσα στους Αιώνες:

"Ήγγικεν η ώρα, ω Έλληνες, της ελευθερώσεως της πατρίδος μας! Το τέλος των τυράννων είναι αδελφοί μου πασίδηλον.".

Λάβε Ενημερώσεις

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ:

Σχετικά Άρθρα

0 σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top