Φώναξε την αστυνομία για να επέμβει σε επεισόδιο-προστριβή που είχε με την φίλη της. Όταν οι αστυνομικοί έφθασαν εκεί, η 49χρονη κατέβηκε και τους είπε πως το περιστατικό είχε λήξει και δεν τους χρειάζεται. Μόλις όμως ήρθε και η φίλη της, η 49χρονη την κατήγγειλε για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας στο διαμέρισμα της ύποπτης, η καταγγέλλουσα βγήκε στο μπαλκόνι και πήδηξε από τον 7ο όροφο, με αποτέλεσμα τον φρικτό θάνατό της. Λίγο αργότερα οι αστυνομικοί, διαπίστωσαν ότι η άτυχη γυναίκα έπασχε από ανίατη ασθένεια και εντόπισαν σημειώματα που έγραφε πως «η μόνη ελευθερία είναι μια βουτιά στο κενό».

Το απίστευτο περιστατικό καταγράφηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στην περιοχή της Λάρισας.

Η 49χρονη επικοινώνησε με την Άμεση Δράση ζητώντας την επέμβαση αστυνομικών για την επίλυση επεισοδίου που είχε με την 55χρονη συγκάτοικο της. Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έφθασαν εκεί με την 49χρονη να βγαίνει στο μπαλκόνι του δικού της διαμερίσματος που βρισκόταν στον 3ο όροφο πολυκατοικίας και να τους προτρέπει να φύγουν γιατί είχε λυθεί η παρεξήγηση.

Οι αστυνομικοί την κάλεσαν να κατέβει προκειμένου να καταγράψουν τα στοιχεία της και να υπογράψει ότι επελήφθησαν στο περιστατικό. Εκείνη την ώρα έκανε την εμφάνισή της η 55χρονη φίλη της, στη θέα της οποίας η 49χρονη την κατήγγειλε για κατοχή ναρκωτικών στο διαμέρισμα της.

Οι αστυνομικοί ανέβηκαν στην οικία του 7ου ορόφου, όπου εντόπισαν κάποια δενδρύλλια κάνναβης σε γλάστρες και ποσότητες ναρκωτικών. Ειδοποίησαν αστυνομικούς του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών προκειμένου να αναλάβουν την υπόθεση. Κατά τη διάρκεια της έρευνας, παρουσία των δύο γυναικών, η 49χρονη σηκώθηκε αιφνιδιαστικά από τον καναπέ, άνοιξε την μπαλκονόπορτα, βγήκε στο μπαλκόνι και πήδηξε στο κενό, παρά την προσπάθεια ενός αστυνομικού που επιχείρησε να την προλάβει και να την συγκρατήσει.

Στο διαμέρισμα, σε άλλες δύο οικίες και στο αυτοκίνητο της 55χρονης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 5 καλλιεργούμενα δενδρύλλια σε γλάστρες, τα οποία εκριζώθηκαν και τρεις κλώνοι κάνναβης, από τα οποία περισυλλέγησαν συνολικά 2.553 γραμμάρια κάνναβης, 894,7 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 204 γραμμάρια νωπών φύλλων κάνναβης, 145,5 ναρκωτικά δισκία και μικροποσότητα σπόρων κάνναβης.

Η 55χρονη συνελήφθη και με τη σε βάρος της δικογραφία οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για να διαλευκανθούν πλήρως οι συνθήκες και οι λόγοι που οδήγησαν την 49χρονη στο απονενοημένο διάβημα με αυτόν τον τρόπο.


thetoc

0 Σχόλια