Κυριακή, 5 Ιουνίου 2016

“Γυμνή ποδηλατοδρομία” και “ομοφυλοφιλική περηφάνεια” σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Posted by Ιωάννης Πετρ.  |  at  11:36 π.μ. No comments

Αίσχη σε δημόσια θέα: “Γυμνή ποδηλατοδρομία” και “ομοφυλοφιλική περηφάνεια” σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα
Σε μια χώρα που έχει την δυστυχία να διοικείται από την συγκυβέρνηση τσίρκο Σύριζα - Ανέλ και σε δυο ιστορικές πόλεις που έχουν στην διοίκηση των δήμων τους τον Καμίνη και τον Μπουτάρη δεν μπορείς να έχεις διαφορετικές προσδοκίες.
Σε μια πορεία σήψης και παρακμής της ελληνικής κοινωνίας, όταν η ανωμαλία βαφτίζεται διαφορετικότητα, η αποδόμηση πρόοδος και η αριστεία... αρνητικό πρότυπο, είναι επόμενο να επέρχεται η πλήρης ισοπέδωση θεσμών, ηθών, παραδόσεων και αξιών.
Φαντάζει πια μακρινή πολυτέλεια και όραμα να προβάλλονται σήμερα στην κοινωνία τα πρότυπα της Πατρίδας, της Θρησκείας και της Οικογένειας. Αυτά είναι αναχρονιστικά...
Στην Ελλάδα των Σύριζα - Ανέλ, αλλά και για να μην αδικούμε τους νεοφιλελεύθερους προοδευτικούς προκατόχους ΝΔ - ΠΑΣΟΚ, η χυδαιότητα και η ανωμαλία είναι το σύγχρονο πρότυπο ζωής.
Στην ιστορική πόλη της Θεσσαλονίκης, λοιπόν για 9η (!) συνεχόμενη φορά παρακμιακοί τύποι από όλον τον κόσμο συγκεντρώθηκαν για να αποκαλύψουν την ασχήμια τους - και όχι τα κάλλη τους-  με την "γυμνή ποδηλατοδρομία". Με αισχρά συνθήματα που προσβάλλουν την προσωπικότητα η κακογουστιά και τα αίσχη ξεχύθηκαν για ακόμη μια φορά στους δρόμους της συμπρωτεύουσας.


ΠΗΓΗ

Θέματα:
Η Ελλάδα μέσα στους Αιώνες:

"Ήγγικεν η ώρα, ω Έλληνες, της ελευθερώσεως της πατρίδος μας! Το τέλος των τυράννων είναι αδελφοί μου πασίδηλον.".

Λάβε Ενημερώσεις

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ:

Σχετικά Άρθρα

0 σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top