Κυριακή, 29 Μαΐου 2016

Αυτοί είναι οι Τούρκοι, με προκλητική φιέστα γιορτάζουν την Άλωση της Πόλης των Ελλήνων από τους βαρβάρους προγόνους τους.

Posted by ΘΕΟΦΥΛΑΚΤΟΣ ΑΚΡΙΤΑΣ  |  at  12:37 μ.μ. No comments

Μία… χολιγουντιανή υπερπαραγωγή έστησε ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, με αφορμή την συμπλήρωση των 563 χρόνων από την Άλωση της Πόλης. Ένα ειδικό τμήμα του τουρκικού στρατού, που φέρει το όνομα "Τμήμα Κατάκτησης", με 478 άντρες ντυμένους με οθωμανικές στολές, πεντακόσιοι μουσικοί ντυμένοι γενίτσαροι, καθώς και αεροσκάφη της ακροβατικής ομάδας της Πολεμικής Αεροπορίας, επιστρατεύτηκαν από τον Ερντογάν για τη φιέστα.
Ο ίδιος έφτασε στην εκδήλωση με ελικόπτερο, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του. Περισσότερο από ένα εκατομμύριο άνθρωποι εκτιμάται ότι παρακολούθησαν τις εκδηλώσεις, ενώ παρών ήταν και ο νέος πρωθυπουργός της Τουρκίας Μπινάλι Γιλντιρίμ. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου "η μεγαλύτερη 3D σκηνή στον κόσμο, έκανε την αναπαράσταση της Άλωσης της Πόλης το 1453, με μοντέλα πλοίων σε φυσικό μέγεθος σε ζωντανή μετάδοση σε όλον τον κόσμο στα αγγλικά, ισπανικά αραβικά, γαλλικά, ρώσικα, καθώς και στη νοηματική γλώσσα".

Η Ελλάδα μέσα στους Αιώνες:

"Ήγγικεν η ώρα, ω Έλληνες, της ελευθερώσεως της πατρίδος μας! Το τέλος των τυράννων είναι αδελφοί μου πασίδηλον.".

Λάβε Ενημερώσεις

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ:

Σχετικά Άρθρα

0 σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top