Κυριακή, 8 Μαΐου 2016

ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΑΨΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΙΣ

Posted by ΘΕΟΦΥΛΑΚΤΟΣ ΑΚΡΙΤΑΣ  |  at  10:42 π.μ. No comments


pasxa_0

Τώρα που πέρασε η Λαμπρή, οι σιωνιστές του ΚΙΣ (Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου) επαναφέρουν το θέμα της απαγόρευσης του εθίμου του καψίματος του Ιούδα – το οποίο επιθυμούν διακαώς να καταργήσουν αλλά δεν τολμούν να το κάνουν, οι διάφορες κυβερνήσεις των ανδρεικέλων. Επιπλέον, αυτή τη φορά οι σιωνιστές ανακάλυψαν ότι το έθιμο προβάλλεται από τον ΕΟΤ και λυσσομανούν διπλά. Ιδού:
«Κατά την περίοδο των εορτών του Πάσχα τελούνται στη χώρα μας διάφορα έθιμα. Ένα από αυτά είναι και το «κάψιμο του Ιούδα», το οποίο πραγματοποιείται σε ορισμένες περιοχές της χώρας κατά την ημέρα του Μεγάλου Σαββάτου. Το έθιμο αυτό διαιωνίζει αντισημιτικά αισθήματα. Είναι χαρακτηριστικό το ότι στις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης έχει σχεδόν εξαλειφθεί.
Από την πλευρά μας, ως Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος, έχουμε κατά το παρελθόν προβεί επανειλημμένως σε διαβήματα προς αρμόδιους φορείς προκειμένου να σταματήσει και στη χώρα μας η τέλεση του εθίμου αυτού. Η έκπληξή μας, όμως, ήταν μεγάλη όταν είδαμε στον επίσημο ιστότοπο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού να προβάλλεται το αντισημιτικό έθιμο του καψίματος του Ιούδα για την ανάδειξη του ελληνικού πολιτισμού και την προσέλκυση ξένων τουριστών στην Ελλάδα. Οι σχετικές καταχωρήσεις από τον ιστότοπο του ΕΟΤ διανεμήθηκαν μάλιστα σε πρόσφατο newsletter της Πρεσβείας της Ελλάδος στην Ουάσιγκτον. Πιστεύουμε πως το έθιμο αυτό δεν προσβάλλει απλώς την ελληνική εβραϊκή κοινότητα αλλά μειώνει συνολικά και τη σύγχρονη ελληνική κοινωνία.
Για όλους τους ανωτέρω λόγους υποβάλλαμε γραπτώς αίτημα στον Πρόεδρο του ΕΟΤ -με κοινοποίηση στην Αν. Υπουργό Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, καθώς και στην Ελληνική Πρεσβεία στην Ουάσιγκτον- ζητώντας την απόσυρση της προβολής του εν λόγω εθίμου από τον επίσημο ιστότοπο του οργανισμού».
(ΥΓ): Αμφιβάλλει κανείς άραγε, ότι οι υπεύθυνοι του ΕΟΤ και οι λοιποί «αρμόδιοι φορείς» θα σπεύσουν άμεσα να συμμορφωθούν με τις «υποδείξεις» (απαιτήσεις) των σιωνιστών;

Θέματα:
Η Ελλάδα μέσα στους Αιώνες:

"Ήγγικεν η ώρα, ω Έλληνες, της ελευθερώσεως της πατρίδος μας! Το τέλος των τυράννων είναι αδελφοί μου πασίδηλον.".

Λάβε Ενημερώσεις

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ:

Σχετικά Άρθρα

0 σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top