Παρασκευή, 1 Απριλίου 2016

Αυτό είναι το όπλο των Ρώσων που συντρίβει τον ISIS.

Posted by ΘΕΟΦΥΛΑΚΤΟΣ ΑΚΡΙΤΑΣ  |  at  7:37 π.μ. No comments

Την Κυριακή ο Συριακός Στρατός και οι σύμμαχοι του, με αεροπορική βοήθεια από τη Ρωσία απελευθέρωσαν ολοκληρωτικά την αρχαία πόλη της Παλμύρας από τους μαχητές του Ισλαμικού κράτους. H κοινή στρατιωτική επιχείρηση διήρκησε τρεις εβδομάδες.
Ρόλο κλειδί στην επιχείρηση έπαιξε το "μυστικό" ρωσικό υπερόπλο, που βοήθησε τους Σύρους στρατιώτες από αέρος, καταφέρνοντας τη μεγαλύτερη ήττα των τζιχαντιστών από τότε που ανακηρύχθηκε το "χαλιφάτο" το 2014.
Το όπλο των ρωσικών δυνάμεων δεν είναι άλλο από τα επιθετικά ελικόπτερα Mi-28, που δρουν από αέρος και χτυπούν με απίστευτη ακρίβεια τους στόχους.
Παλμύρα
Πρόκειται για το πλέον σύγχρονο ρωσικό επιθετικό ελικόπτερο της ρωσικής αεροπορίας. Τα συγκεκριμένα ελικόπτερα διαθέτουν σημαντικές δυνατότητες διεξαγωγής νυκτερινών επιχειρήσεων χάρις στο προηγμένο οπτικό του σύστημα τύπου OPS-28M, πράγμα που σημαίνει πως μπορεί να μάχεται υπό οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες νύχτα και ημέρα αιφνιδιάζοντας τον αντίπαλο υπό την προστασία της νύκτας.
Παλμύρα
Το Mi-28Ν διαθέτει ένα πυροβόλο σύστημα και εκτοξεύει βλήματα με τεράστια ταχύτητα.
Οι στρατιωτικοί που συμμετείχαν στην επιχείρηση της Κυριακής, τόνισαν πως η δράστη των συγκεκριμένων ελικοπτέρων που αναπτύχθηκαν πάνω από την Παλμύρα ήταν καταλυτική για την απελευθέρωση της πόλης που βρισκόταν υπό την κυριαρχία των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους από τον Μάιο του 2015.
(Πηγή: Thedailybeast)

Η Ελλάδα μέσα στους Αιώνες:

"Ήγγικεν η ώρα, ω Έλληνες, της ελευθερώσεως της πατρίδος μας! Το τέλος των τυράννων είναι αδελφοί μου πασίδηλον.".

Λάβε Ενημερώσεις

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ:

Σχετικά Άρθρα

0 σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top