Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2016

Έκανε ένα συνηθισμένο διάλειμμα για να κάνει ένα τσιγάρο… Και το ηλεκτρονικό τσιγάρο ανατινάχτηκε!!

Posted by Θεοφύλακτος Ακρίτας  |  at  11:27 π.μ. No commentsΣτις 29 Ιουλίου, ο James Lauria είχε πάει όπως πάντα στη δουλειά του, όταν όμως έφτασε η στιγμή να κάνει ένα διάλειμμα για τσιγάρο, τα πράγματα πήραν άλλη τροπή!
Όπως και αμέτρητες φορές στο παρελθόν, ο 23χρονος βγήκε έξω, πήρε μερικές τζούρες από το ηλεκτρονικό του τσιγάρο και τότε αυτό… ανατινάχτηκε!
Screen Shot Fox 13
Σύμφωνα με το Fox 13, τα τραύματα του James ήταν τόσο σοβαρά που μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στην πτέρυγμα εγκαυμάτων του University of Alabama, όπου έμεινε μέσα για ολόκληρες εβδομάδες εντατικής θεραπείας. Φανταστείτε το σοκ των γονιών του όταν τον είδαν σε αυτή την κατάσταση…
Screen Shot Fox 13
Screen Shot Fox 13Σύμφωνα με τον πατέρα του, Ed, υπάρχει κάταγμα στον αυχένα και τα δάχτυλα, η έκρηξη άνοιξε ολόκληρη τρύπα στον ουρανίσκο του και εγκαύματα στον λαιμό, το πρόσωπο, τα χέρια και το στήθoς!και αγωνία, ο James επέστρεψε στο πατρικό του και θα συνεχίσει να αναρρώνει κανονικά.
Screen Shot Fox 13
Screen Shot Fox 13
Ο James πλέον τραυλίζει και μέχρι στιγμής ακολουθούσε δίαιτα αποκλειστικά με υγpά. Λόγω της έκτασης της ζημιάς θα χρειαστεί προσθετικά στο στόμα του.
Screen Shot Fox 13
Screen Shot Fox 13

Θέματα:
Η Ελλάδα μέσα στους Αιώνες:

"Ήγγικεν η ώρα, ω Έλληνες, της ελευθερώσεως της πατρίδος μας! Το τέλος των τυράννων είναι αδελφοί μου πασίδηλον.".

Λάβε Ενημερώσεις

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ:

Σχετικά Άρθρα

0 σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top