Σαμαράς Βενιζέλος και οι πρίν από αυτούς, ποτισμένοι με το πάθος τους για την εξουσία, το οποίο τους οδηγεί στο παράλογο και παρανοϊκό κόσμο του Ολοκληρωτισμού και της Τυραννίας. Τα παράσιτα αυτά μαζί με τις κομματικές αυλές τους και τις βουλευτικές φεουδαρχίες πράττουν και διατάζουν τα πάντα δεσποτικώς και αυτοβούλως.
Σαμαράς Βενιζέλος και οι πρίν από αυτούς, ποτισμένοι με το πάθος τους για την εξουσία, το οποίο τους οδηγεί στο παράλογο και παρανοϊκό κόσμο του Ολοκληρωτισμού και της Τυραννίας. Τα παράσιτα αυτά μαζί με τις κομματικές αυλές τους και τις βουλευτικές φεουδαρχίες πράττουν και διατάζουν τα πάντα δεσποτικώς και αυτοβούλως. Αυτή είναι η φρικτή και άδικη τυραννία που έχουν επιβάλει αυτά τα παράσιτα, οι βδέλλες της εξουσίας πάνω στον Ελληνικό λαό.
Κάθε φωνή που τους αμφισβητεί πρέπει σύμφωνα με το φασιστικό δόγμα τους να φιμώνεται και να φυλακίζεται, ο φόβος τους οδηγεί στη παράνοια, όλοι όσοι αντιδρούν στα ποταπά σχέδια τους θεωρούνται θανάσιμη απειλή. Ψάχνουν να βρούν αποδιομποπαίους τράγους για να τους φορτώσουν τις αμαρτίες τους, όμως ότι και να κάνουν οι αμαρτίες τους οι προδοσίες τους τους καθιστούν Προδότες του Έθνους. Και για να θυμόμαστε ΟΛΟΙ,
Απομνημονεύματα Θεόδωρου Κολοκοτρώνη:
“Έγραψα γράμμα στον Γενναίο και στον Κολιόπουλο: φωτιά και τσεκούρι στους προσκηνυμένους. Τότε ο Ιμπραίμ έδωσε 300 μπαρμπούτια σε ένα ρωμιό για να μάθει που είμαι και να με προδώσει για να με σκοτώσει, και εγώ τον έπιασα κι έστειλα εις τη δημοσιά και τον κρέμασα, έξω από τα Καλάβρυτα, τον εκρέμασα με ένα χαρτί που έλεγε το φταίξιμο του, ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ”

0 Σχόλια