Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2015

Ζωή Κωνσταντοπούλου προς τον Τσακαλώτο "Εσείς και η Κυβέρνηση σας"

Posted by Θεοφύλακτος Ακρίτας  |  at  10:03 π.μ.

Αποστάσεις από την κυβέρνηση έλαβε η κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία κατά την κοινή συνεδρίαση των επιτροπών που αφορούν το τρίτο μνημόνιο, επιτέθηκε προσωπικά εναντίον των υπουργών Οικονομικών και Επικρατείας κ.κ. Ευκλ. Τσακαλώτου και Αλ. Φλαμπουράρη. Η κ. Κωνσταντοπούλου αποδίδει στους δύο υπουργούς διαρροές στα ΜΜΕ και τους κατηγορεί ότι την «στοχοποιούν».
Ο κ. Τσακαλώτος, έπειτα από διπλή –σε υψηλούς τόνους -πρόσκληση εκ μέρους της κ. Κωνσταντοπούλου, περιορίστηκε να της απαντήσει ότι απλώς προσπαθεί να «ροκανίσει το χρόνο», ώστε να παρέλθει ο υπάρχων χρονικός περιορισμός και η χώρα να οδηγηθεί σε δάνειο γέφυρα, κάτι το οποίο προτιμά και η Γερμανία. Καθ’ όλη τη διάρκεια της διπλής παρέμβασής της, η κ. Κωνσταντοπούλου απευθυνόμενη στους υπουργούς επαναλάμβανε τη φράση «εσείς και η κυβέρνηση σας» και τους κατηγόρησε ότι επιτίθενται σε όποιον υπενθυμίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αναδείχθηκε στην εξουσία με άλλο πρόγραμμα.
Στην κ. Κωνσταντοπούλου απάντησε ο κ. Ν. Φίλης ο οποίος και επισήμανε ότι «ουδείς νομιμοποιείται να μιλάει ως αυθεντικός διερμηνευτής του ελληνικού λαού». Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι η στάση της κ. Κωνσταντοπούλου γεννά μεγάλα θεσμικά προβλήματα, της υπενθύμισε ότι αναδείχθηκε στο αξίωμα του Προέδρου της Βουλής προτεινόμενη και υποστηριζόμενη από τον πρωθυπουργό. Στην συζήτηση παρενέβη και η κ. Ντόρα Μπακογιάννη της ΝΔ, η οποία έκανε λόγο για «καραγκιοζιλίκια» και θέατρο, παραπέμποντας στην χθεσινή πολύωρη διάσκεψη των προέδρων.
Kathimerini.gr

Θέματα:
Η Ελλάδα μέσα στους Αιώνες:

"Ήγγικεν η ώρα, ω Έλληνες, της ελευθερώσεως της πατρίδος μας! Το τέλος των τυράννων είναι αδελφοί μου πασίδηλον.".

Λάβε Ενημερώσεις

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ:

Σχετικά Άρθρα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top