Τα σημάδια στο τοίχο έχουν ήδη φανεί, το τέλος του ευρώ αυτού του νομίσματος που είναι κατ' ουσία ο Μαμωνάς του ευαγγελίου ο Θεός των Ευρωπαίων και των Ελλήνων επίσης, βαδίζει προς την πλήρη εξαφάνιση του. Οι Γερμανοί μιλούσαν αυτές τις ημέρες για έλλειψη εμπιστοσύνης προς την Ελλάδα, η αλήθεια είναι όμως ότι όντως υπάρχει έλλειμα εμπιστοσύνης αλλά όχι προς τη Ελλάδα αλλά βασικά και ουσιαστικά προς το ευρώ. Αυτό είναι που έχει καταρρακωθεί παγκοσμίως αυτό το νόμισμα είναι που έχει χάσει την αξιοπιστία του και φτάνει η ώρα που θα χλευάζεται και θα κοροιδεύεται κάθε προσπάθεια διάσωσης του. Η πατρίδα μας δεν χρειάζεται να λάβει την επιβεβαίωση των Γερμαναράδων και των κολαούζον της ότι είναι πιστή, έχουμε ΙΣΤΟΡΙΑ που φωνάζει και διακηρρύτει για την πιστότητα μας στο δίκαιο, στους συμμάχους και φίλους μας, στην πρόοδό της ανθρωπότητας και όχι όπως ορισμένοι λαοί φέρουν για πάντα πάνω στους ώμους τους την κτηνωδία και θηριωδία των πράξεων του παρελθόντος τους.
Είναι ασύμβατο με τον πολιτισμό μας την ιστορία μας τον χαρακτήρα μας αυτό το οικοδόμημα της Ευρώπης και της Ευρωζώνης, είναι ξένο πρός εμάς ένα παράσιτο μια βδέλλα που έχει κολλήσει πάνω στο σώμα του Έθνους  και απομυζεί όλη την ικμάδα μας, οδηγώντας μας σε μια πλήρη εξαθλίωση πνευματική πρώτα και έπειτα κοινωνική και οικονομική.
Ο απλός λαός το έχει δεί το έχει διαπιστώσει μένει να ξεπηδήσουν Ηγέτες που θα αποκολλήσουν αυτό το παράσιτο από το σώμα των Ελλήνων μια για πάντα.
Θεοφύλακτος Ακρίτας

0 Σχόλια