Πέμπτη, 18 Σεπτεμβρίου 2014

Γερμανία - Σαουδική Αραβία: Οι πυλώνες των αμερικανοσιωνιστών στην Μέση Ανατολή

Posted by Θεοφύλακτος Ακρίτας  |  at  3:04 π.μ. No comments

Η Σαουδική Αραβία είναι γνωστό ότι υποστήριζε και υποστηρίζει ισλαμιστές τρομοκράτες. Παρ’ όλα αυτά η Γερμανία τα τελευταία τουλάχιστον δέκα χρόνια εξοπλίζει συστηματικά αυτή την μοναρχία του Αραβικού Κόλπου. Από το 2009 έως το 2013 οι γερμανικές εξαγωγές οπλικών συστημάτων προς το Ριάντ ανήλθαν στα 2 δισεκατομμύρια ευρώ. Πέραν αυτού η Σαουδική Αραβία έχει τα δικαιώματα παραγωγής των γερμανικών φορητών όπλων G3 (διαμέτρημα 7,62) και G36 (διαμέτρημα 5,56), ενώ προγραμματίζεται με την συμμετοχή μεγάλης γερμανικής εταιρίας η δημιουργία ενός εργοστασίου παραγωγής και συντήρησης  σύγχρονων αρμάτων μάχης και τεθωρακισμένων οχημάτων μεταφοράς προσωπικού.
Τις τελευταίες εβδομάδες η Γερμανία έχει εμπλακεί άμεσα στην κρίση της Μέσης Ανατολής τροφοδοτώντας τους Κούρδους του Βορείου Ιράκ με φορητό οπλισμό, ενώ σε πολύ σύντομο διάστημα οι Κούρδοι Πεσμεργκά θα παραλάβουν και βαρέα γερμανικά όπλα. Επίσης προγραμματίζεται η δημιουργία γερμανικής στρατιωτικής βάσης στην κουρδική πόλη Αρμπίλ του Βορείου Ιράκ, όπου θα στρατοπεδεύσουν γερμανοί αλεξιπτωτιστές της Bundeswehr. Ο σκοπός της γερμανικής παρουσίας στο Ιράκ είναι η εκπαίδευση των Κούρδων μαχητών στα γερμανικά όπλα, προκύπτει βέβαια το ερώτημα αν μια τέτοια εκπαίδευση απαιτείται να την κάνουν αλεξιπτωτιστές. Παράλληλα Κούρδοι αξιωματικοί της πολιτοφυλακής ήδη βρίσκονται στην Βαυαρία, συγκεκριμένα στην πόλη Hammelburg, και εκπαιδεύονται στην χρήση αντιαρματικών πυραύλων. Όλα αυτά γίνονται με το πρόσχημα του πολέμου κατά της τρομοκρατίας του Ισλαμικού Κράτους, κατά δηλαδή αυτών που εξέθρεψε η πολιτική της Γερμανίας και τους χρηματοδότησε, μαζί με τις ΗΠΑ, η Σαουδική Αραβία.
Ο αριθμός των ισλαμιστών τρομοκρατών του Χαλιφάτου, σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέουν οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ και Γερμανίας, ανέρχεται σε περίπου 30.000 άνδρες. Η ιδεολογικοθρησκευτική ταύτιση αυτών των τρομοκρατών με τους Σουνίτες της Μέσης Ανατολής και τους Βαχαμπιστές της Σαουδικής Αραβίας είναι προφανής και αρκούντος αιτιολογημένη σε πρόσφατες αναρτήσεις της ιστοσελίδας μας.
Αυτό που πρέπει να τονίσουμε είναι ότι οι τρομοκράτες του Χαλιφάτου έχουν πολύ στενούς θρησκευτικούς δεσμούς με τον αραβικό λαό της Σαουδικής Αραβίας. Σε πρόσφατη δημοσκόπηση που έγινε σε αυτή την χώρα το 90% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι οι τρομοκράτες «υπερασπίζονται το Ισλάμ και το ισλαμικό Δίκαιο», ενώ το 75% των ερωτηθέντων συμφώνησε απόλυτα με τις πράξεις των κανιβάλων στο έδαφος του Ιράκ και της Συρίας. Ιδιαίτερης προσοχής πρέπει να τύχει το γεγονός ότι σχεδόν όλοι οι νέοι της Σαουδικής Αραβίας, ακόμη και αυτοί που έχουν ανώτατη εκπαίδευση, συμφωνούν με τον νόμο της Σαρία, δηλαδή συμφωνούν με τον λιθοβολισμό απείθαρχων γυναικών, με την σταύρωση (κυριολεκτικά) αυτών που δεν τηρούν την νηστεία του Ραμαντάν, με τον κεφαλικό φόρο που πρέπει να πληρώνουν οι Χριστιανοί που διαμένουν σε σουνιτικά κράτη.
Ο Βαχαμπισμός, μια αίρεση του σουνιτικού Ισλάμ, είναι η επίσημη θρησκεία της Σαουδικής Αραβίας, ταυτόχρονα είναι και η ιδεολογική προμετωπίδα των τρομοκρατών του Χαλιφάτου. Ότι πράττουν αυτοί οι τρομοκράτες στην Συρία και στο Ιράκ το διδάσκονται τα παιδιά της Σαουδικής Αραβίας στα σχολεία τους. Η ιδεολογική ταύτιση λοιπόν της Σαουδικής Αραβίας με τους τρομοκράτες του Ισλαμικού Κράτους είναι προφανής και αναντίρρητη.
Η Σαουδική Αραβία στην πρόσφατη διάσκεψη που έγινε στο Παρίσι για την αντιμετώπιση της ισλαμικής τρομοκρατίας του Χαλιφάτου δήλωσε δια του εκπροσώπου της ότι θα παίξει βασικό και σημαντικό ρόλο στον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας. Τα ίδια ακριβώς λόγια είχε χρησιμοποιήσει το Ριάντ μετά την 11η Σεπτεμβρίου 2001, δηλώνοντας ότι θα είναι σημαντική η προσπάθειά της Σαουδικής Αραβίας στην καταπολέμηση της Αλ Κάϊντα του Σαουδάραβα Μπιν Λάντεν. Το τι επακολούθησε το γνωρίζουμε όλοι.
Η Γερμανία εξοπλίζοντας τους Κούρδους εναντίον των τρομοκρατών του Χαλιφάτου, η Σαουδική Αραβία χρηματοδοτώντας τους ίδιους τρομοκράτες και δηλώνοντας τώρα ότι θα τους πολεμήσει, παίζουν το παιχνίδι των Αμερικανοσιωνιστών στην Μέση Ανατολή. Και οι δυο χώρες θέλουν να έχουν βασικό ρόλο στην καταστροφή και στον διαμελισμό πολλών κρατικών οντοτήτων και στην δημιουργία μιας Νέας Τάξης στην περιοχή. Μια Νέα Τάξη που θα απειλεί και θα αμφισβητεί τα γεωστρατηγικά συμφέροντα του Ιράν και της Ρωσίας και θα εμπεδώνει τα συμφέροντα του Ισραήλ στην Ανατολική Μεσόγειο.

Γ. Λιναρδής 
ΠΗΓΗ

Θέματα:
Η Ελλάδα μέσα στους Αιώνες:

"Ήγγικεν η ώρα, ω Έλληνες, της ελευθερώσεως της πατρίδος μας! Το τέλος των τυράννων είναι αδελφοί μου πασίδηλον.".

Λάβε Ενημερώσεις

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ:

Σχετικά Άρθρα

0 σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top