Δευτέρα, 7 Ιουλίου 2014

Γερμανός διπλός πράκτορας συνελήφθη καθώς πρόδιδε μυστικά στούς Αμερικανούς

Posted by Θεοφύλακτος Ακρίτας  |  at  9:01 π.μ. No comments

Η καγκελάριος τη Γερμανίας Αγγελα Μέρκελ δήλωσε σήμερα κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο Πεκίνο ότι οι πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες Γερμανός εργαζόταν ως διπλός πράκτορας για τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες είναι σοβαρές και ότι, εάν αληθεύουν, αποτελούν αντίφαση με την έννοια της συνεργασίας μεταξύ εταίρων.
Ο Λευκός Οίκος και το Στέιτ Ντιπάρτμεντ έχουν αρνηθεί μέχρι στιγμής να σχολιάσουν τη σύλληψη 31χρονου υπαλλήλου των γερμανικών μυστικών υπηρεσιών BND.
Σύμφωνα με πηγές των υπηρεσιών Πληροφοριών και πολιτικές πηγές, ο άνδρας παραδέχεται ότι διαβίβασε απόρρητα έγγραφα σε αμερικανικό σύνδεσμο.
«Αν οι πληροφορίες είναι ακριβείς, τότε θα είναι ένα σοβαρό θέμα», δήλωσε η Μέρκελ σε κοινή συνέντευξη Τύπου στο Πεκίνο με τον Κινέζο πρωθυπουργό Λι Κετσιάνγκ και προσέθεσε «εάν οι ισχυρισμοί αληθεύουν, στα μάτια τα δικά μου θα αποτελούν σαφή αντίφαση με αυτό που θεωρώ πως πρέπει είναι μια συνεργασία πλήρους εμπιστοσύνης μεταξύ υπηρεσιών (πληροφοριών) και εταίρων».
Σύμφωνα με πηγές των υπηρεσιών Πληροφοριών και πολιτικές πηγές, ο άνδρας παραδέχεται ότι διαβίβασε απόρρητα έγγραφα σε αμερικανικό σύνδεσμο.
naftemporiki.gr

Θέματα:
Η Ελλάδα μέσα στους Αιώνες:

"Ήγγικεν η ώρα, ω Έλληνες, της ελευθερώσεως της πατρίδος μας! Το τέλος των τυράννων είναι αδελφοί μου πασίδηλον.".

Λάβε Ενημερώσεις

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ:

Σχετικά Άρθρα

0 σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top