Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2014

Σύριζα:"Η κυβέρνηση της Αριστεράς θα διαλύσει τα καθάρματα της ΔΙΑΣ"

Posted by ΘΕΟΦΥΛΑΚΤΟΣ ΑΚΡΙΤΑΣ  |  at  6:11 π.μ. No comments

Για απειλές εναντίον αστυνομικών από την "επίσημη ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ" -όπως την χαρακτηρίζει-“rednotebook.gr” κάνει λόγο η ΝΔ. Καλεί μάλιστα τον ΣΥΡΙΖΑ να διαγράψει το μέλος της Κεντρικής του Επιτροπής που διαχειρίζεται τόσο το portal όσο και τη σελίδα,αλλά και τη συντακτική ομάδα, δηλαδή, όπως σημειώνει η ΝΔ, τον μισό ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανακοίνωση της ΝΔ έχει ως εξής:

"Η επίσημη ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ “rednotebook.gr” μέσω του λογαριασμού της στο facebook επί λέξει αναφέρει:
“Η κυβέρνηση της Αριστεράς θα διαλύσει τα καθάρματα της ΔΙΑΣ”.
Εκτός από τις ύβρεις και τη στοχοποίηση το rednotebook.gr συνεχίζοντας, απειλεί τους αστυνομικούς ανοιχτά με διώξεις τύπου βόρειας Κορέας αναφέροντας (επίσης επί λέξει) ότι “Στο πλαίσιο της κινητικότητας, να πάνε στο Βορρά να κάνουν τους σχολικούς τροχονόμους”.
Είμαστε βέβαιοι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ως “κόμμα του δημοκρατικού τόξου” θα διαγράψει το μέλος της Κεντρικής του Επιτροπής Δημοσθένη Παπαδάτο Αναγνωστόπουλο που διαχειρίζεται τόσο το portal όσο και τη σελίδα, και θα τον στείλει σήμερα κιόλας στη Δικαιοσύνη για τις απειλές του.
Όπως οφείλει να διαγράψει αμέσως τη συντακτική ομάδα που εμφανίζεται στην ταυτότητα του portal, δηλαδή τον μισό ΣΥΡΙΖΑ. Εκτός και αν πράγματι ο κ. Τσίπρας έχει σκοπό να  “διαλύσει τα καθάρματα της ΔΙΑΣ”.
Είμαστε βέβαιοι ότι όλα τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου θα αποδοκιμάσουν ευθέως τις ύβρεις, τις απειλές και τη στοχοποίηση αστυνομικών, θεσμών και προσώπων…".

Στο τέλος της ανακοίνωσης, επισυνάπτεται η ανάρτηση στο facebook.       

Enikos.gr

Θέματα:
Η Ελλάδα μέσα στους Αιώνες:

"Ήγγικεν η ώρα, ω Έλληνες, της ελευθερώσεως της πατρίδος μας! Το τέλος των τυράννων είναι αδελφοί μου πασίδηλον.".

Λάβε Ενημερώσεις

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ:

Σχετικά Άρθρα

0 σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top