Κυριακή, 7 Απριλίου 2013

Κασιδιάρης: "Εάν είχα πρόθεση, θα παίζαμε ξύλο"

Posted by Θεοφύλακτος Ακρίτας  |  at  2:51 π.μ. No comments


Ο Ηλίας Κασιδιάρης, πρωταγωνιστής των επεισοδίων στην Προανακριτική επιτροπή για την λίστα Λαγκάρντ στη Βουλή μίλησε για τα γεγονότα.
"Δεν έπεσα στην παγίδα του παρόλο που είναι δεδομένο ότι είχε έρθει με αυτό το σκοπό: Να μ’ εκνευρίσει και να δημιουργηθεί ένταση" τονίζει μιλώντας στο STAR και τον δημοσιογράφο Βαγγέλη Γκούμα.
Ο κ. Κασιδιάρης τονίζει ότι ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ είχε πάει στην Προανακριτική Επιτροπή με στόχο να πει ψέματα και να δημιουργήσει ένταση: «Το ξεκίνησε εξαρχής αυτός, το προκάλεσε με στόχο να μη δεχθεί ερωτήσεις από τη Χρυσή Αυγή. Και ερωτήσεις να του κάναμε, βέβαια, θεωρώ ότι και πάλι στο ίδιο επεισόδιο θα καταλήγαμε γιατί ο συγκεκριμένος άνθρωπος είχε έρθει για να πει ψέματα».

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής προσθέτει ότι δεν έχει ούτε ο ίδιος ούτε κανένας άλλος στη Χρυσή Αυγή διάθεση για τέτοια περιστατικά: «Καμία πρόθεση να παίξουμε ξύλο δεν είχα, όπως λένε. Εάν είχα τέτοια πρόθεση, θα παίζαμε ξύλο. Ηρέμησα, μετά από παρέμβαση του αντιπροέδρου της Επιτροπής Ανδρέα Κουτσούμπα , ο οποίος μου είπε “σε παρακαλώ, ηρέμησε, δεν υπάρχει λόγος να δημιουργείται τέτοια ένταση” και το δέχθηκα προφανώς».

Ωστόσο, καταλήγει ότι κάποιοι… ψάχνονται: «Δεν έχουμε καμία διάθεση να παίξουμε ξύλο αλλά φαίνεται πως κάποιοι, από τον τρόπο που ομιλούν, έχουν όρεξη να φάνε. Όταν κάποιος βγαίνει συνεχώς σε συνεντεύξεις και λέει φοβάμαι ότι θα σηκώσει χέρι η Χρυσή Αυγή, θα με χτυπήσει η Χρυσή Αυγή, έχει πρόβλημα προφανώς».
Star.gr

Θέματα:
Η Ελλάδα μέσα στους Αιώνες:

"Ήγγικεν η ώρα, ω Έλληνες, της ελευθερώσεως της πατρίδος μας! Το τέλος των τυράννων είναι αδελφοί μου πασίδηλον.".

Λάβε Ενημερώσεις

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ:

Σχετικά Άρθρα

0 σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top